Kabeljauwstamppot met mosterdsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de kabeljauw in 5 minuten in water tegen de kook aan gaar worden en laat de vis afkoelen Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar Houd 4 mooie buitenste bladeren van de sla apart en snijd de rest in dunne reepjes Breng de bouillon met de slagroom en de mosterd aan de kook en laat dit zonder deksel 4 minuten zachtjes koken Bind eventueel met allesbinder Roer er van het vuur af de eidooier door Stamp de aardappelen met de boter en de melk tot een gladde puree en meng er de vis, de reepjes sla, de peterselie, de dille, zout en peper door Verdeel de stamppot over de 4 slabladeren en leg die op de borden Schep de saus eromheen

Kabeljauwstamppot met mosterdsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwstamppot met mosterdsaus
0 min
Bekijk recept