Inktvissalade met een oosters tintje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de erwtjes en de maïskorrels apart in lichtgezouten water beetgaar en laat beide groenten goed uitlekken Snijd de inktvissen in fijne juliënne en bak deze 2 minuten in de olie Voeg er de erwtjes, de maïskorrels, de sojascheuten, de sherry en de sojasaus aan toe en kruid met koriander, peper en zout Laat het geheel onder voortdurend roeren ± 5 minuten bakken en laat het vervolgens afkoelen Was de veldsla en laat ze uitlekken Was de radijsjes en snijd ze in juliënne Schep de inktvissalade in het midden van 4 borden, leg rond elk bergje salade 5 gewassen witlofblaadjes en verdeel er de radijsjuliënne over Werk af met veldsla

Inktvissalade met een oosters tintje is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Eenpansgerecht Met Grieks Tintje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot Met Een Oosters Tintje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi Met Oosters Tintje
0-10 min -
Bekijk recept

Koude inktvissalade
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Inktvissalade
30-60 min -
Bekijk recept
Inktvissalade
10-20 min -
Bekijk recept
Inktvissalade
20-30 min -
Bekijk recept