Zeevruchtensalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de mosselen onder koud water, verwijder geopende en kapotte exemplaren en laat ze in een vergiet uitlekken Doe 1 dl water, de wijn, ui en wortel in een grote pan en breng dit aan de kook Leg de mosselen erop en kook ze op hoog vuur met het deksel op de pan ± 8 minuten tot ze allemaal open zijn Schud af en toe om Neem de mosselen uit de schelpen en laat ze afkoelen Schil de paprika's met een dunschiller en snijd ze in dunne reepjes Doe de inktvis, garnalen, mosselen, paprika, olijven en kappertjes in een kom Doe het citroensap, de olijfolie, peper en zout in een kommetje, klop dit goed door elkaar en roer er de peterselie en de bieslook door Schenk de dressing over de zeevruchtensalade en zet die tot het gebruik afgedekt in de koelkast

Zeevruchtensalade is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla's met zeevruchtensalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtensalade met sesamdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtensalade met citroen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met zeevruchtensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla's met zeevruchtensalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtensalade met sesamdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtensalade met citroen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met zeevruchtensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept