Gerookte visschotel met een zomers slaatje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de gemengde sla en de waterkers en schil de komkommer Blancheer de sojascheuten heel even in kokend water en laat ze uitlekken Snijd de waterkersblaadjes in dunne reepjes en de komkommer in schijfjes Snijd de 3 soorten gerookte vis in kleine blokjes Meng de visblokjes en de waterkerssnippers door de mayonaise en kruid met peper en zout Meng de gemengde sla met de geblancheerde sojascheuten en de komkommerschijfjes en verdeel dit mengsel over 4 grote borden Besprenkel met de wijnazijn en breng verder op smaak met peper en zout Leg in het midden van de sla een hoopje gerookte vis en bestrooi met het bieslook Versier tenslotte met de kerstomaatjes en serveer met warme toast

Gerookte visschotel met een zomers slaatje is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept