Reefilet met kruidenlaagje

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In 30 gr boter sjalot ± 5 minuten bakken Champignons toevoegen, ± 5 minuten bakken Vocht laten verdampen Madeira, kruiden, broodkruim, zout en peper erbij doen Laten afkoelen Plakjes ontbijtspek, iets overlappend, naast elkaar uitspreiden Kruidenmengsel erover uitspreiden Reefilet erop leggen Ontbijtspek om vlees rollen, vlees moet helemaal bedekt zijn Ingepakt vlees ± 30 minuten in koelkast leggen Vlees met keukentouw als rollade opbinden Rollade in 8 plakken snijden Olie verhitten, rest van boter toevoegen Plakken vlees in ± 4 minuten goudbruin bakken, halverwege keren Uit pan nemen en warm houden Vet uit pan schenken, rode wijn en fond toevoegen en tot helft laten inkoken Bessengelei en room erbij doen, laten inkoken tot sausdikte Op smaak brengen met zout en peper Saus zeven Serveer per persoon 2 plakken vlees met saus Garneer met takjes kruiden

Reefilet met kruidenlaagje is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenschnitzels met een kruidenlaagje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergebraad Met Een Knapperig Kruidenlaagje In Bladerdeeg
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Lamsfilet met een Provencaals kruidenlaagje
0 min
Bekijk recept
Mosselen Met Kruidenpanade
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken reefilet met bramen-rozemarijnjus & aardperenpuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakje met reefilet
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reefilet met jeneverbessensaus en gebakken appel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reefilet Met Roze Pepersaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept