Warme salade van zeeduivel met geroosterde pijnboompitten

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In droge koekepan pijnboompitten goudbruin roosteren Vinaigrette kloppen van olieën, azijn, mosterd, zout en peper Slasoorten in stukjes plukken In boter stukken vis in ± 1 minuut lichtbruin bakken, halverwege keren Uit pan op keukenpapier scheppen Warm houden Oven voorverwarmen op 230 graden Sla in metalen kom doen Dressing erdoor scheppen Kom ± 30 seconden in oven zetten Sla weer omscheppen en over 4 voorverwarmde borden verdelen Vis en pijnboompitjes erop leggen Garneren met kervel Direct serveren

Warme salade van zeeduivel met geroosterde pijnboompitten is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept