Griesmeeltimbaaltjes met boerenjongens

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Melk aan de kook brengen Suiker en griesmeel mengen Bij kokende melk doen en blijven roeren tot gewenste dikte Boerenjongens met brandewijn, amandel en vanillelikeur toevoegen Van vuur af dooiers erdoor roeren Eiwitten stijfkloppen en door mengsel spatelen Timbaaltjes afspoelen met koud water Met mengsel vullen In ± 2 uur in koelkast laten opstijven Saus Bessensap met kaneel-esprit, 1 dl water en suiker verwarmen Alcohol laten verdampen Zonodig binden met aardappelmeel opgelost in 2 eetlepels water Garneren met stijfgeklopte slagroom. *De vanille-likeur kunt u vervangen door 1 theelepel vanilleessence opgelost in 2 eetlepels brandewijn van boerenjongens en de kaneel-esprit door 1/2 dl kaneel-likeur

Griesmeeltimbaaltjes met boerenjongens is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met boerenjongens
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenjongens slagroomvlaai
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Puddinkjes met boerenjongenscompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelringen met boerenjongens
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Griesmeeltimbaaltjes Met Boerenjongens
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeeltimbaaltjes Met Boerenjongens
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept