Gepeperde zeeduivel met rode wijnsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stukken vis elk in plak bacon rollen Boven- en onderkant licht in grove peper drukken Saus In boter sjalot, groenten, graten en peterselie ± 10 minuten zachtjes bakken Rode wijn en visfond toevoegen Aanbaksels losroeren Geheel aan de kook brengen Op matig vuur tot helft laten inkoken, regelmatig afschuimen Saus zeven In pan kalfsfond aan de kook brengen en tot ± 1 dl laten inkoken Door saus roeren Oven voorverwarmen op 200 graden Vis overdoen in beboterde ovenschaal In oven vis in ± 8-10 minuten gaar laten worden Saus verwarmen en op smaak brengen met zout en peper Beetje saus op borden scheppen Vis in saus leggen Lekker met gefrituurde prei julienne

Gepeperde zeeduivel met rode wijnsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van kleine calamares
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeeduivel met sinaasappelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepeperde boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parmentierhapjes met mierikswortel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept