Gefileerde baars in fillodeeg met spinazie

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 240 graden In 20 gr boter 140 gr spinazie 2-3 minuten zachtjes bakken Laten afkoelen Steeds 2 plakken fillodeeg op elkaar leggen, hierop visfilet leggen Bestrooien met zout en peper Gesmoorde spinazie erover verdelen Zorgvuldig tot pakketjes vouwen Rest van boter smelten Bovenkant van pakketjes ermee bestrijken Op bakplaat in midden van oven in ± 10 minuten goudbruin bakken Weer met boter bestrijken Nog ± 4 minuten in uitgeschakelde oven zetten Bouillon met witte wijn op hoog vuur tot stroperig laten inkoken Room toevoegen en laten inkoken tot sausdikte Op smaak brengen met zout, peper en beetje citroensap Rest van spinazie erdoor roeren Op elk bord vispakketje leggen en wat saus ernaast scheppen

Gefileerde baars in fillodeeg met spinazie is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm- en garnaalkroketten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefileerde pladijs met avocadoroom
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefileerde Baars In Fillodeeg Met Spinazie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefileerde Kip In Honing/vruchten-saus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept