Stofoe Agoefoetoe (gestoofde varkenspootjes)

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de pootjes in met het Chinese poeder Maak een sausje van de ketjap, de geperste knoflook en gember (allebei in de knoflookpers) Giet het sausje over de pootjes en laat ze er een uurtje in staan Braad de pootjes daarna heel voorzichtig in de boter (niet laten aanbranden) Voeg de rest van het sausje toe, samen met een kleine 1/2 liter water Laat het geheel 2-3 uur zachtjes stoven Voeg desgewenst een beetje zout toe

Stofoe Agoefoetoe (gestoofde varkenspootjes) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zweden: Varkenspootjes
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenspootjes
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Leidse hutspot
Bekijk recept
Erwtensoep
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Stofoe botoe paksoi (gestoofde kipbraadsticks met paksoi)
30 min-
Bekijk recept
Stofoe Kow Metie
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept