Varkenslapjes in citroen-biersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de varkenslapjes in met zout en peper Verhit de boter in een hapjespan en bak het vlees in ± 4 minuten bruin Pel en snipper intussen de ui en bak de ui ± 2 minuten met het vlees mee Pers 1/2 citroen uit en snijd de andere helft in flinterdunne plakjes Schenk het citroensap en het bier langs de rand van de pan bij het vlees, voeg de plakjes citroen en de kruiden toe en laat de varkenslapjes in ± 20 minuten zachtjes gaar sudderen Verkruimel het sneetje brood en roer het kruim door het stoofvocht Laat het geheel nog even sudderen tot de saus is gebonden Lekker met koolraappuree en boontjes

Varkenslapjes in citroen-biersaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Snack
Bekijk recept
Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rumsteak, marinade met donker Florivalbier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept