Wildzwijn met pittige saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De stukjes vlees inwrijven met zout en peper en in reuzel of boter aan weerszijden bruin en gaar braden Maak een puree van de marmerlade, chutney, cayennepeper en citroensap Geef de saus er apart bij Serveren met aardappelpuree, spruitjes, bessengelei of kastanjepuree

Wildzwijn met pittige saus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Wildzwijn burger
Bekijk recept
Wildzwijn Uit Tegernauerl
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse saus
Bekijk recept
WILDZWIJNSTEAKS MET GEVULDE PEREN
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept