Visschotel met reepjes gerookte zalm

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een visbouillon trekken van koppen en visgraten en het kookvocht van de gepocheerde vis De kort gepocheerde vis laten uitlekken en ruitvormig versieren met reepjes gerookte zalm De visbouillon met room, de wijn en de fijn gehakte kruiden laten inkoken Op smaak brengen met peper en zout De versierde vis enkele minuten onder de grill in een warme oven plaatsen, op warme borden schikken, gedeeltelijk overgieten met saus en opdienen met aardappelen of rijst

Visschotel met reepjes gerookte zalm is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept