Spieringkotelet met peperboursin

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een pan, kruid de koteletten met zout en bak ze gaar Neem de koteletten uit de pan, verwijder het meeste bakvet en blus, van het vuur af, met whisky Roer er de peperboursin door en laat even sudderen Verdun de saus met water Schik de koteletten op warme borden, oversaus en schik er een bosje water- of tuinkers naast Serveer met frietjes en een glaasje Chinon

Spieringkotelet met peperboursin is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziestamppot Mt Peperboursin
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot Mt Peperboursin
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta A La Marcel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip & Witloof
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spieringkotelet met graanmosterd
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opgevulde spieringkotelet
Bekijk recept
Spieringkotelet in biersaus met gegrilde peertjes
0 min
Bekijk recept