Mosselen met witlof en tomaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de tomaten in blokjes en snipper het witlof op enkele blaadjes na (voor de garnituur) Laat de mosselen met de witte wijn, de madeira, de kruiden en de witlofsnippers op een hevig vuur openkoken Voeg erop het laatste moment de tomaatblokjes bij Serveer de mosselen in een bloem van rauwe witlofblaadjes

Mosselen met witlof en tomaat is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept