Mosselen met venkel

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de venkel in gezouten water Laat uitlekken en afkoelen Laat de mosselen op een hevig vuur openkoken en haal ze uit hun schelpen Zeef het kookvocht Verwarm de mosselen en de in grove stukken gesnden venkel in een tikkeltje olijfolie Flambeer met pernod en blus met het gezeefde mosselnat en de room Kruid eventueel met peper en zout Garneer met gepelde reepjes tomaat

Mosselen met venkel is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept