Haring a la Boulangere

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haringen wassen en droog deppen De aardappelen en uien in stukjes snijden en de peterselie fijnhakken De olie in een kookpan warmen en er de aardappelen en uien in laten slinken Wanneer ze een mooie bruine kleur hebben er de tijm overstrooien Kruiden met peper en zout De witte wijn toevoegen opletten dat alles bedekt is eventueel water toevoegen Er de haringen bovenop schikken, afdekken en op een zacht vuurtje 25 min laten koken Alvorens op te dienen de fijngehakte knoflook en peterselie over strooien

Haring a la Boulangere is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenbouten met witte wijn en aardappelen à la boulangère
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschijfjes boulangère uit de oven
90 min Bijgerecht
Bekijk recept
Epaule D'Agneau Boulangere
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
LAMSBOUT BOULANGERE
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept