Goulash van Zeepaling

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het spek langzaam uit, voeg de boter toe en smoor daarin de ajuin en de knoflook Voeg de paprika toe, samen met de tomaten puree, de visbouillon en de kruiden Doe de vis en de aardappelen in de pan, voeg de gesneden champignions toe en meng alles goed dooreen Laat ca 20 min stoven Bind het geheel indien nodig en voeg naar smaak peper en zout toe Opdienen met rijst of aardapplepuree

Goulash van Zeepaling is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zeepaling in 't zuur
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Zeepaling Soep
30-60 min -
Bekijk recept
Stoofschotel Van Zeepaling
10-20 min -
Bekijk recept
Bouillabaisse Van Zeeduivel, Poon, Baars En Zeepaling
30-60 min -
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept