Zuppa di Melone (Koude meloensoep)

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd met een scherp mes van de watermeloen een gekartelde deksel af Schep met een meloenboortje ca. 50 balletjes uit het vruchtvlees Verwijder de rest van het vruchtvlees tot op ca. 3 cm van de schil Haal de pitjes eruit Pureer het vruchtvlees met de koude bouillon Voeg de slagroom, het citroensap en naar smaak tabasco toe Laat de soep in de koelkast ca. 3 uur afkoelen Schep de soep voor het serveren in de meloen en strooi de meloenbolletjes erin De soep wordt heel bijzonder door er voor het serveren wat gamba's door te roeren

Zuppa di Melone (Koude meloensoep) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met citroensorbetijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige meloensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept