Kippenbouillon

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Soepkip in grote pan leggen, ca. 2 in water erbij schenken, zodat kip goed onder staat Tegen de kook aan brengen en eerste 5 minuten schuim van water afscheppen De fijngesneden groenten en de tijm, kruidnagel foelie en peterselie toevoegen Bouillon ca. 2 uur zachtjes laten trekken, maar net niet koken Bouillon zeven Het kippenvlees kunt u als vulling voor de soep gebruiken

Kippenbouillon is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept