Sambal petis oedang djawa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de sjalotten en de knoflook, ontpit de lomboks, snijd ze fijn en kneus ze Meng ze met de asem en koenir Fruit de kruiden in de boter op een lage warmtebron Kneus de temoe koentji en snijd de sereh fijn Voeg de djeroek poeroetblaadjes, suiker, temoe koentji en de sereh toe met enkele eetlepels heet water Smelt de santen en de petis oedang hierin Blijf roeren en laat de sambal ca 5 minuten sudderen

Sambal petis oedang djawa is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kering van oma Vonny
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Ayam Betawi (kip in ketjap) met Sajoer Bajem
15 min-
Bekijk recept
Ajam Rica Rica
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klepon
35 min -
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept