Crepes Suzette

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het beslag volgens het basisrecept Pers de sinaalappel en de citroen en doe het sap in een kom Meng er 4 eetlepels kristalsuiker door en verwarm het sap in een steelpannetje Verhit wat boter in een pan Doegenoeg beslag in de pan dat de gehele bodem net bedekt is Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin Haal de pannenkoek door het vruchten sap Vouw in vieren en houd warm in de voorverwarmde oven op 75 graden Bak zo alle beslag op Leg er 2 op een bord Meng de resterende cointreau door het vruchtensap Besprenkel de pannenkoeken Dien onmiddellijk op

Crepes Suzette is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Crêpes Suzette met peren-cranberrycompote
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crêpes Suzette stap-voor-stap
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Crepe suzette
Bekijk recept
Geflambeerde crêpes suzette
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Crêpes Suzette met peren-cranberrycompote
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Simba's Crepes Suzette
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Crepes Suzette
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Crepes Provencaal
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept