Bosaardbeitjes met Champagne-sabayon

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de sabayon champagne, suiker en eidooiers in een kom loskloppen Deze kom au bain marie net zo lang kloppen met de garde tot de sabayon gebonden is De sabayon vervolgens in een koud waterbad koud kloppen De bosaarbeitjes wassen en goed uit laten lekken In het midden van 4 borden een zandkoekje leggen Hier bosaardbeitjes op leggen Vervolgens weer een zandkoekje en dan de rest van de bosaardbeitjes op en rond het torentje leggen De sabayon hierop scheppen De wafels met poedersuiker bestuiven en op het gerecht leggen Met een takje munt garneren

Bosaardbeitjes met Champagne-sabayon is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Supersorbet
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Perzik in mint gelei
Bekijk recept