Grand Marnier dessert

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De sinaasappels schillen en de partjes in stukken snijden Het eiwit met een beetje poedersuiker stijf slaan De mascarpone met de rest van de suiker en de eidooiers lichtgeel en cremeachtig slaan De Grand Marnier door de dooiermassa roeren Het eiwit vervolgens voorzichtig door de dooiermassa spatelen De creme overdoen in een spuitzak en in 10 coupes een laag van de creme spuiten Het grootste deel van de sinaasappelstukjes over de coupes verdelen en de rest van de creme hierover spuiten De coupes met sinaasappelblokjes en munt garneren en tot het serveren in de koelkast wegzetten LET OP Dit gerecht bevat rauw ei! Salmonalla gevaar!

Grand Marnier dessert is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept
Lasagne met gegrilde groenten
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept