Lamsburger speciale

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pluk de blaadjes van de postelein of de veldsla en was ze Kruid eventueel het lamsgehakt Verdeel het in 4 en vorm er burgers van Bak ze rose aan in een weinig boter Verwijder het overtollige vet en overgiet (van het vuur af) met de whisky Laat op een zacht vuurtje even loskoken Neem de burgers uit de pan, voeg de mosterd en de ketchup toe en roer goed door elkaar Overgiet met de room en laat inkoken tot een gladde saus Voeg de groene peper toe en breng op smaak met peper en zout Schik de burgers op 4 borden en lepel er de saus over Werk af met wat postelein of veldsla, serveer met frietjes en geniet ervan bij een Cotes de Provence (rood, of zelfs rose)

Lamsburger speciale is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept

Lamsburger met kikkererwten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsburger met feta en harissadressing
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsburger met tomaat en tzatziki
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Lamsburger Met Kerrie
10-20 min -
Bekijk recept