Pizza

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Strooi de gist en de suiker bij het water en laat 20 minuten rusten tot zich schuim vormt Zeef de bloem met het zout in een kom Voeg het gistmengsel en de olie toe Roer tot een zacht deeg Kneed het deeg 5 minuten tot het glad en elastisch is Laat het afgedekt met ingevette plastic folie circa 1 uur rijzen tot het dubbele volume Verwarm de oven voor op 220°C Sla het deeg in en druk de luchtbellen eruit Rol het deeg uit tot twee ronde lappen van 25 tot 30 cm doorsnee Plaats ze op ingevette bakplaten Bestrijk ze met tomatensaus en het beleg van uw keus Laat ze nog 15 minuten rijzen en bak ze in circa 25 minuten krokantQuattro Stagioni Verdeel de vulling over de pizza en bak als boven aangegeven, circa 25 minuten.Spek en kaas Bestrooi de pizza hiermee en bak als bovenPepperoni Verdeel de vulling over de tomatensaus, bestrijk de groenten met olijfolie, strooi de kaas erover en bak als boven

Pizza is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept