Zuurkool met mosterdspeklapjes

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk de speklapjes met mosterd. Strooi paneermeel op een plat bord en wentel de speklapjes hier doorheen. Bak de speklapjes op een matig vuur gedurende 15 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar. Kook ondertussen de aardappels en stamp het met de melk fijn. Smelt de rest van de boter en verwarm de zuurkool met de abrikozenreepjes. Verdeel de zuurkool en aardappelpuree over de borden en leg de speklapjes op de puree.

Zuurkool met mosterdspeklapjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkool met mosterdspeklapjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept