Zuidfranse sperzieboontjes

5
0 min
-
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de sperzieboontjes af en snij ze in stukjes. Kook de sperziebonen met wat zout en een teentje knoflook erbij. Giet de sperziebonen af en doe er wat olijfolie door. Roer de tomatenstukjes erdoor. Even weer warm laten worden. Bak als laatste de krieltjes in ca. 5 minuten op hoog vuur. Doe er eventueel provencaalse kruiden over.

Zuidfranse sperzieboontjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuidfranse vissoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartstuk Op Zuidfranse Manier
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Zuidfranse salade met eendenfilet
0 min
Bekijk recept