Zalm-venkelstamppot met rouille

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de paprika met het broodkruim, de eidooiers en de knoflook. Voeg in delen de olie toe tot een mooie gebonden saus ontstaat. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Kook de venkel in ruim water met zout in 5 minuten beetgaar. Stamp de aardappelen met de boter en de melk fijn. Meng de uitgelekte venkel en de zalm door de puree en breng de puree op smaak met zout en peper. Serveer de rouille erbij.

Zalm-venkelstamppot met rouille is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdvissoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept