Zalm met verse pepers, ui en champignons

2
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de pepers en de ui in kleine stukjes en fruit ze. Voeg er op het einde fijn gesnipperde champignons aan toe. De groenten moeten nog knapperig zijn. Voeg er 2 eetlepels sojasaus, peper en zout bij. Bak ondertussen de zalm in een pan in de koolzaadolie en kruid met peper en een klein beetje zout. Kook het builtje rijst samen met het half bouillonblokje gaar.

Zalm met verse pepers, ui en champignons is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept