Visschotel met bleekselderij en tomaat

5
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ovenschaal invetten Voorgekookte aardappelschijfjes er dakpansgewijs in leggen. Beetje peper en zout erover strooien Gesnipperde ui er over strooien Stukken visfilet erop leggen Vleestomaten in plakjes snijden en erop leggen. Stengels bleekselderij in dunne boogjes snijden en erop leggen. Bestrooien met zout en peper en fijngehakte bladselderij. Beetje olie erover sprenkelen. Ca. 30 minuten in de oven.

Visschotel met bleekselderij en tomaat is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept