Taaitaainoten (de èchte pepernoten)

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de honing, het ei, de speculaaskruiden, de anijs en het zout in een kom en roer het bakmeel erdoor. Laat het deeg afgedekt in de koelkast ± 1 uur rusten. Verwarm de Oven voor op 200°C. Vorm van het deeg repen en snijd die in dobbelstenen. Leg ze op de bakplaat en bak ze in 10-15 minuten bruin en gaar.

Taaitaainoten (de èchte pepernoten) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaas muffins
Bekijk recept
Pepernoten
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Pepernotenijsberg
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Taaitaainoten (de èchte pepernoten)
Bekijk recept