Stamppot van Chinese kool

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout gaar. Pel en snipper intussen de ui en de knoflook. Maak de Chinese kool schoon, snijd hem in dunne reepjes en laat de kool goed uitlekken. Schenk 1 dl heet water op de nasikruiden. Verhit de olie en bak de spekreepjes 3 minuten op hoog vuur knapperig uit. Voeg de ui en de knoflook toe en fruit ze op halfhoog vuur 3 minuten mee. Schep de nasikruiden met het vocht erdoor en laat alles op laag vuur 3 minuten zachtjes pruttelen. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Schep de Chinese kool en het nasikruidenmengsel erdoor en verwarm alles al omscheppend op halfhoog vuur. Lekker met een karbonade.

Stamppot van Chinese kool is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept