Rijstsalade met noten

5
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst en laat deze vervolgens goed uitlekken. Laat de perziken uitlekken en snijd ze in stukken. Doe voor de dressing de olie, het citroensap, het zout en de peper in een bakje of pot met een afsluitbare deksel. Schud stevig tot het mengsel een beetje dikker is geworden. Laat het even staan. Doe de krenten en rozijnen in een schaaltje en zet ze onder water. Laat ze 10 minuten wellen en giet ze daarna af. Meng de rijst, noten, krenten en rozijnen, stukjes perzik en bonen in een grote kom. Schenk de dressing over de salade en meng het geheel goed. Serveer de salade op een bedje van gemengde sla.

Rijstsalade met noten is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept