Mediterrane vegetarische paella

5
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de ui en paprika in stukjes. Snijd de cherrytomaatjes in tweeën. Verhit de olie op halfhoog vuur in een hapjespan. Voeg de ui toe en bak deze tot hij zacht is. Voeg knoflook en paprika toe en bak ze, al roerend 1 minuut. Voeg rijst en chilipoeder toe. Maak de bouillon in een apart pannetje. Voeg de kurkuma toe. Schenk vervolgens de bouillon in de hapjespan. Voeg wijn en tomaatjes toe. Breng alles aan de kook, zet het vuur laag en laat het afgedekt koken tot de rijst beetgaar en de bouillon bijna geabsorbeerd is. Roer de erwten erdoor en haal de pan van het vuur. Meng citroensap, olie en basilicum en kruid het mengsel. Roer de dressing door het eten. Bestrooi het geheel met de stukjes feta.

Mediterrane vegetarische paella is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept