Masoesa-Alesie Aur Baka Machrie (gele rijstgerecht met gebakken vis)

4
0 min
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Masoesa-Alesie: 7 eetlepels olie verhitten, ui, eventueel knoflook, en peper hierin lichtbruin fruiten, de gedroogde garnalen (vooraf 20 minuten in warm water weken) hieraan toevoegen en enkele minuten meebakken; vervolgens 5 eetlepels Masoesa-Alesie (roerbakmix), groentemix, pimentkorrels, laurierblad en de tomatenpuree hieraan toevoegen en enkele minuten roerbakken. De rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking koken en hieraan toevoegen; het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken. Eventueel zout naar smaak toevoegen. Baka Machrie: Kip Masala (marinade) aan de tilapia filet toevoegen tot het ondergedompeld is en 1 uur laten marineren; bak het daarna in de olie aan weerszijden gedurende 5 minuten.

Masoesa-Alesie Aur Baka Machrie (gele rijstgerecht met gebakken vis) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Masoesa-Creole (Creools gele rijstgerecht)
0 min
Bekijk recept
Masoesa-Boeroe (Boeroe gele rijstgerecht)
0 min
Bekijk recept
Masoesa-Alesie (Surinaams gele rijstgerecht)
0 min
Bekijk recept
Masoesa-Boeroe
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept