Machrie Masala (zoet-zure vis in masala)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De snoekbaars of kabeljauw schoonwassen en in moten snijden, wat bloem lichtelijk over de moten strooien om plakken in de pan te voorkomen en in de olie bakken. De uien, knoflook en peper lichtbruin fruiten, waarna de masala, de tomaat, de Aji-No-Moto en bouillonblokjes toegevoegd moeten worden. Het geheel circa 2 minuten doorbakken. De vismoten hieraan toevoegen, goed omscheppen, daarna de in dunne plakjes gesneden mango en het water toevoegen. Met afgesloten deksel 5 minuten door laten koken.

Machrie Masala (zoet-zure vis in masala) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Masoesa-Alesie Aur Baka Machrie (gele rijstgerecht met gebakken vis)
0 min
Bekijk recept