Lamscurry met amandelen

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui fijn en snijd het vlees in blokjes. Verhit de olie en fruit de ui 2 minuten zachtjes. Bak het vlees 3 minuten mee. Roer ondertussen de bloem door de biogarde roer. Voeg de kormasaus en de biogarde roer aan het vlees toe en roer goed. Laat het vlees afgedekt in 15 minuten zachtjes gaar sudderen. Rooster ondertussen in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin. Knip de koriander fijn en roer de heft van het amandelschaafsel en de koriander door de curry. Strooi de rest van het schaafsel erover.

Lamscurry met amandelen is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Indiase Lamscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry, Indiase
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept