Lamsboutplakken in gembersaus

2
0 min
-
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het vlees in een plastic zak en giet er de gembersaus en de ketjap in. Voeg peper, zout toe. Pel de teentjes knoflook, snijd ze klein, voeg ze bij het vlees en knoop de zak goed dicht. Wrijf de marinade goed in het vlees, laat het 2 uur staan, "kneed" af en toe nog eens goed en neem het vlees dan uit de zak. Verhit de olie en bak het vlees in ± 10 minuten rondom aan. Neem het vlees uit de pan, doe de helft van het bakvet weg en roer de marinade door de andere helft. Voeg voor een lekkere jus eventueel wat kooknat van groenten toe. Leg het vlees op een schaal en schenk de jus erover.

Lamsboutplakken in gembersaus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Vis in gembersaus
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde sliptong met gember-bietensaus
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika in gembersaus op geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde lamsboutplakken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamsvlees met groene olijven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees in knoflook-rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept