Kabeljauwmoten met groenten en een kaaskorstje

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruis de velletjes van de tomaten in. Dompel ze enkele seconden in kokend water en trek de velletjes eraf. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en het vocht en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Was en halveer de paprika, verwijder de zaadbol en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit 25 gram boter in een koekepan en fruit de ui, knoflook, paprika ca. 5 minuten. Roer de wijn erdoor en laat die aan de kook komen. Neem dan de pan van het vuur en roer de stukjes tomaat, 2 eetlepels peterselie, de oregano en zout en peper naar smaak door de groenten. Bestrooi de moten vis met zout en peper. vet een lage ovenschaal in met boter en leg de vis er in. Verdeel het groentemengsel erover. Verkruimel de beschuiten boven een kommetje en meng de kaas en de rest van de peterselie er door. Strooi het kaasmengsel over de groenten. Zet de schaal in het midden van de oven en laat de vis in ca. 30 minuten gaar worden.

Kabeljauwmoten met groenten en een kaaskorstje is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittig kaaskorstje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met kaaskorstje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzels met een kaaskorstje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteak met zout kaaskorstje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpot van kabeljauw
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde kabeljauw in koriandermayonaise met harissa
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met truffelsaus en witlof
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwmoten Uit De Oven
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept