Huisgemaakte mosterd

7
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal 4 ons mosterdzaad fijn en kneus 1 ons mosterdzaad. Voeg suiker, zout en azijn bij elkaar en meng dit 3 min. goed met elkaar. Leg een doek over de pot en laat dit 20 min. staan Voeg eventueel nog wat azijn toe als de massa te dik is. Doe de mosterd in een grote pot, sluit de pot luchtdicht af en laat de pot 1 maand onaangebroken op een koele, droge en donkere plaats staan. De mosterd is 6 tot 8 maanden houdbaar.

Huisgemaakte mosterd is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Huisgemaakte yoghurt
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Mince pies
2 uur-
Bekijk recept
Fishsticks met huisgemaakte tartaarsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept