Hartige andijvieschotel

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de andijvie kort. Bak de gehakt rul met de chili- en paprika poeder en roer er de crème fraîche en wat zout door. Snijd de uien in ringen en fruit deze in wat boter. Strooi er zout en peper over. Schep de gehakt in een ovenschaal en verdeel er de ui over. Schep er de andijvie op. Dek alles af met de aardappelpuree en strooi er de kaas over. Zet de schaal in de oven tot er een mooi korstje op komt.

Hartige andijvieschotel is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-andijvieschotel van Ilona
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvieschotel
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta-andijvieschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-andijvieschotel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept