Gevulde Kameel (kamp-recept)

7
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Graaf een kuil Laat een flink vuur laaien tot hete kolen, drie voet diep Kook eieren apart hard Ontschub de karpers en vul met gepelde eieren en dadels Kruid de ganzen en vul met gevulde karpers. Vul de schapen met de gevulde ganzen. Vul de kameel met de gevulde schapen. Wikkel in bladeren van de doum-palm Begraaf in kuil. Twee dagen bakken.

Gevulde Kameel (kamp-recept) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Pittige linzen-limoensoep recept
Bekijk recept
Simpele runderstoof met sperziebonen recept
Bekijk recept
Aardappel-salami schotel recept
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept