Gahaktschotel uit Ambon

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de kool en snijd hem fijn. Bak het gehakt uit zonder extra vet te gebruiken. Zet het daarvoor eerst op heel laag vuur en zet de v1am geleidelijk hoger, terwijl u steeds goed roert. Voeg, wanneer het gehakt rul is, de kool toe en laat deze onder steeds omscheppen slinken. Was de taoge en verwijder de groene vliezen. Roer de pindakaas los met de ketjap. Doe de taoge in de pan en laat deze een minuut meebakken. Roer tenslotte de saus door het gerecht en schep alles goed om. Laat nog even doorwarmen en haal de pan dan van het vuur.

Gahaktschotel uit Ambon is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Hemelse cassata
24u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananen-kokosroom Met Pisang Ambon
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pisang Ambon-mix
0-10 min -
Bekijk recept
KUE BIKA AMBON
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept