Chili con carne tikkeltje anders

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijziging van het pak. Bak in een wok de biefstuk bruin. Voeg de blokjes rookspek en ham toe en laat het even door bakken. Sjalotjes en knoflook erbij en even smoren. Voeg groente, paprika, courgette, champignons toe en roerbak ze met de tomaten en ketchup. Roer een glas water en de bonen er door. Voeg vervolgens kruiden en selderie toe. Evt. nog wat water toevoegen tot een dikke brei ontstaat. Voeg wat citroensap toe naar smaak. Evt. peper en zout naar smaak toevoegen. Afbinden met snelbinder. Roer vlak vóór het opdienen de ananas erdoor.

Chili con carne tikkeltje anders is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kropsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aardappelschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept