Bruschetta met geitenkaasmousse

7
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het brood in 1 cm dikke plakjes. Doe de geitenkaas in een kom en voeg olie, geperste knoflook, zout en peper toe en prak alles door elkaar. Rooster de broodjes ongeveer 10 min. in de oven, zonder dat ze bruin worden. Rooster intussen ook de broodjes voor de olijven tapenade. Besmeer de afgekoelde broodjes gelijkmatig met de geitenkaasmousse.

Bruschetta met geitenkaasmousse is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Rode bietjessalade met mousse van geitenkaas
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Terrine van geitenkaas met paprika's
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasmousse met peer en speculoos
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept