Bietjesstamppot met ui en tartaar

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en de koolrabi, snijd ze in stukken en kook ze in wat water met zout in ± 25 minuten gaar. Stamp ze fijn en schep er de appel, umer en kaneel door. Pel de uien, snijd ze in ringen en bak die in een anti-aanbakpan in 1 eetlepel olie glazig. Schep ze uit de pan en bak hierin de tartaartjes in 1 eetlepel olie aan beide zijden bruin; bestrooi de tartaar met peper en zout. Schep de bietjes door de puree en laat alles goed doorwarmen. Serveer de stamppot met de gebakken ui en de tartaartjes.

Bietjesstamppot met ui en tartaar is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle bietjesstamppot
0 min
Bekijk recept
Bietjesstamppot met grillworst
0 min
Bekijk recept
Bietjesstamppot met bloedworst
0 min
Bekijk recept
Bietjesstamppot
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept