Bakkeljauw Kroket III

4
0 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Onthuid de bakkeljauw en kook het 5-10 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna in een vergiet met koud water af, ontbot het en verdeel het in kleine stukjes. Lek het vervolgens uit door de bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen. De gesnipperde ui en de fijngesneden peper fruiten in de margarine. De tomatenpuree, nootmuskaat en de bakkeljauw toevoegen en 2 minuten meebakken. De cassave wassen en gaar koken en daarna pureren. De bakkeljauw hierdoor mengen tezamen met een ei. Hiervan balletjes vormen en deze door het losgeklopt ei wentelen, daarna door paneermeel. De balletjes bakken in de olie. De balletjes laten uitlekken op keukenpapier.

Bakkeljauw Kroket III is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde makreel met gebakken druiven en dragon
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nagemaakte Kentucky Fried Chicken Iii
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kippesoep iii
Bekijk recept
Chili con carne iii
Bekijk recept

Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje Bakkeljauw
0 min
Bekijk recept
Bakkeljauw met Hardgekookte Eieren
0 min
Bekijk recept
Telo (gebakken cassave met bakklejauw)
0 min
Bekijk recept