Babi sajuran

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de uien schoon en snipper ze fijn. Wrijf uien, knoflook, gember en koenjit tot een brij. Fruit deze brij in hete olie even aan en laat op niet te hoog vuur een paar minuten doorsudderen. Snijd het vlees in niet te kleine dobbelstenen. Bak het vlees in de kruidenbrij aan alle kanten aan. Voeg vervolgens een kopje water en de ketjap toe. Zet het vuur laag en laat het vlees gaar sudderen. Haal intussen de sperziebonen af en snijd ze in stukken. Krab de worteltjes en snijd ze in schijven. Voeg sperziebonen en worteltjes toe aan het vlees en laat ze een kwartiertje meesudderen, tot ze beetgaar zijn. Was de taoge en verwijder de gtoene vliezen . Doe de taoge de laatste minuut bij het gerecht en laat alles goed warm worden.

Babi sajuran is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker


Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept