Asperges met citroen en nootmuskaat

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de asperges schoon door de bruine schubben eraf te schrappen (groene asperges worden niet geschild). Breek 2 cm van de onderkant af. Kook de aspergepunten 2-4 minuten zachtjes in een laagje water, zodat ze net onder staan, met wat zout en giet ze af (ze garen nog na als ze al zijn afgegoten, dus houd de kooktijd kort). Verhit de boter met het citroensap, zout, peper en nootmuskaat. Neem de pan van het vuur en giet de gekruide boter over de asperges.

Asperges met citroen en nootmuskaat is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept